top of page
IMG_5291.jpg

FAQ

Is er parking voorzien?

Rondom De Porcherie wordt een verkeersvrije zone voorzien. Parkeren kan op de grote parkings langs de Gentseweg, Spoorweglaan, Schoendalestraat, Emiel Clausstraat.

Betalen

Wij voorzien de mogelijkheid om zowel cash als met payconiq te betalen.

Parcoursen

Een beschrijving van de verschillende parcoursen vind je op onze pagina "Strade Vive Bikefest 2024".

Kunnen we ter plaatse inschrijven?

Net zoals vorig jaar werken we met voorverkoop (12 euro) en daginschrijvingen (14 euro). Om iedereen voldoende kwaliteit te kunnen bieden zullen we het deelnemersaantal echter wel beperken op 1500. First come, first serve!

GPX bestanden

De GPX bestanden van onze toertocht worden de dag voor het evenement online geplaatst. Dit om jullie last-minute het meest optimale parcours aan te bieden.

Startuur

Onze volledige organisatie steunt op vrijwilligers. Dit zorgt voor beperkte openingsuren van onze tussenstops en de vastgelegde starturen tussen 8 en 13u.

Bewaakte fietsen-stalling

Tussen 8 en 20u voorzien wij een bewaakte fietsenstalling. Geen excuses dus om de koers en bijhorende afterparty niet bij te wonen.

Niet-fietsers

Iedereen is welkom in de Porcherie, vanaf 11u zenden wij aansluitende de vrouwen en mannenwedstrijd van "De Strade Bianche" uit. Daarna voorziet DJ Proudmich een spetterende afterparty met Tacx-challenge.

Douches

Vanaf dit jaar voorzien we douches aan de aankomstzone.

Leden Cycling Vlaanderen

Leden van Cycling Vlaanderen genieten een korting van 2 euro op de ticketprijzen. Indien je een ticket in voorverkoop aanschaft krijg je de dag van het evenement 2 euro terug bij tonen van je lid- of identiteitskaart. 

Tussenstops

Afhankelijk van het gekozen parcours worden verschillende tussenstops voorzien. Op iedere stop wordt gevarieerde voeding en sportdrank aangeboden. Ook zijn er mannen en vrouwentoiletten beschikbaar.

Pech-verhelping

Bij inschrijving krijgt iedere deelnemer een info-kaart. Hierop staat een noodnummer voor mobiele ondersteuning vermeld.

  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.LinkedIn
bottom of page